Despre noi

Un nivel ridicat de expertiză ne distinge prin mulți ani de experiență și o iubire a bicicletelor și a mersului pe două roți, astfel încât să putem rezolva aproape toate problemele legate de bicicleta dvs.

Ce oferim?

Gratuit:

Controlul presiunii aerului in roți, ungerea lanțului – la noi în orice moment gratuit.
Piesele vechi le preluăm și le eliminăm gratuit.
Vă oferim o estimare a costurilor înainte de reparații mai ample sau după un accident.
Reglaj gratuit pentru biciclete cumpărate prin noi.


Toate bicicletele (ne)cumpărate prin noi, sunt atent asamblate, verificate și reglate după fizionomia clientului, pentru o experiență cât mai beneficâă corpului, în timpul deplasărilor pe bicicletă.


La toate bicicletele noi se face o inspecție înainte de predare. Acesta este momentul în care toate bicicletele noi sunt verificate de două ori pentru a asigura că fiecare piesă al bicicletei este montată corect și într-o stare de funcționare bună, deoarece chiar și un model vârf de gamă, dacă este asamblat incorect, nu va performa niciodată la potențialul său adevărat.

Oferim un prim reglaj GRATUIT în primele 2 luni dupa cumpărare, pentru a verifica dacă funcționează totul corect. Acesta este un moment ideal pentru a ne consulta dacă aveți întrebări sau nelămuriri.

Contra Cost

Vă oferim asamblarea și reglarea bicicletelor cumpărate de pe Internet sau chiar din alte magazine.
Prin aranjament prealabil, puteți să optați să vă fie livrată bicicleta direct la atelierul nostru și să vă economisiți timpul de așteptare a serviciului de colet. După asamblare și reglaj vă putem livra bicicleta chiar noi, la adresa specificată de dumneavoastră.

Curățare biciclete, piese:

Pentru o taxă suplimentară suntem bucuroși să vă curățăm bicicleta complet de mână, mecanic, tehnic sau chimic. Avem în dotarea atelierului aparate și soluții ecologice care să ne ajute în situațiile murdare.

Inspectii si revizii

Oferim diferite tipuri de inspecții pentru bicicleta dvs.:

Standard – Mică – Servește pentru testare și, dacă este posibil, fără eforturi mari, restabilirea siguranței operaționale cu materialul existent. – Conține reglaje exterioare, reglaj frâne, reglaj schimbătoare, curățat și lubrifiat linia de treansmisie, verificat roți și direcție.

Complet – Mare – Pe lângă inspecția standard, sunt incluse următoarele lucrări: dezasamblare, curățare și asamblare piese interne(butuci, cuvete, etc.), demontat și montat anvelope, centrat roți, precum și inspecția tijei ghidonului și a scaunului pentru a preveni coroziunea.

• Pro – revizie Complet + dezasamblat bicicleta,butuci roti, frane, manete, etriere, schimbătoare, centrat roți, reglat și aerisit frâne și reglat viteze.

Roți construite manual

(Hand built custom wheels) cu mărci cum este DT SWISS, SHIMANO, SAPIM, NOVATEC, BITEX, REMERX, RYDE + multe altele, după preferințe.

Mențiune:

Deja o verificare de șuruburi poate asigura siguranța operațională a bicicletei. O inspecție anuală (250- RON) este recomandată pentru bicicletele folosite în mod regulat.

Vă rugăm să efectuati programarea la atelier telefonic sau pe platformă >>> PROGRAMARE

Pentru tarife service, consultati lista de preturi manopera >>>TARIFE

Garantăm

Filosofia noastră de produse

Pentru toate produsele pe care le punem la dispoziția clienților în magazinul nostru: biciclete cu componente de înaltă calitate și componente care îndeplinesc criterii ecologice și ergonomice. De aceea, vindem doar mărci cu standarde de calitate și siguranță ridicată și lucrăm cu producători, furnizori al căror concept ne convinge și care, de asemenea, garantează performanța produselor lor.

Fie că este o bicicletă pentru copii, bicicleta preferată a bunicii sau bicicleta de curse de carbon de înaltă calitate, vă asigurăm că rămâne funcțională și își păstrează valoarea.