Descriere:
Workshop inițiere în întreținerea bicicletei.
Ești proaspăt proprietar de bicicletă, te-a lovit febra mersului pe biciclete sau te-ai reapucat să pedalezi după copilarie? Bicicletele au evolouat și evoluează în continuu. Cea ce se putea repara cu o cheie și o șurubelniță acum câțiva ani, astăzi am ajuns să avem nevoie de o trusă completă de scule și de cunoștințe.

Tematica:
1.)Anatomia Bicicletei
2.)Întreținere
3.)Soluții de urgențe
4.)Recomandări poziționare pe bicicletă

Mai exact ce acoperă acest curs/ghid?

Identificarea componentelor
Verificare de siguranță înainte de călătorii/antrenament/concurs
Utilizarea produselor de întreținere
Demontarea și înlocuirea roților/Anvelopelor/camerelor
Identificarea tipului de pană
Repararea penelor
Schimbarea plăcuțelor/saboților de frână
reglarea sistemelor de frânare cu cablu
reglarea schimbătoarelor de viteză din spate

IMPORTANT!!
Participanților este recomandat să își aducă propriile biciclete (cu un drum vă faceți și reglajele 🙂 )

Acest curs de 2,5+1 ore este conceput special pentru cei care încep sau care nu au scos bicicleta de mult, mult timp!
Workshopul nostru indiviual de îngrijire a bicicletei își propune să vă ofere cunoștințele de bază de care aveți nevoie pentru a vă readuce bicicleta pe trasee cu mai multă încredere.
Vă oferim o mai bună înțelegere a componentelor esențiale ale bicicletei dvs., pentru a vă ușura pe viitor achiziționarea de accesorii, piese și chiar și o bicicletă nouă.
Este uimitor cât de mult vă poate ajuta puține cunoștințe, pentru a ca să găsiți produsul potrivit, fără a fi nevoie să îl cumpărați de două ori.

Veți învăța cum să curățați și să lubrifiați principalele grupuri mecanice ale bicicletei dvs. și să aflați despre repararea penelor. Repararea penelor este un lucru obligatoriu de știut pentru toți bicicliștii, deoarece „mie nu mi se va întâmpla, niciodată nu am pene” nu prea vă ajută atunci când sunteți la câțiva km de acasă, fie pe traseu, fie pe marginea drumului și nu aveți unelte sau cunoștințele necesare pentru a vă repara bicicleta și a pedala mai departe. Dar nu vă faceți griji… în acest workshop individual de îngrijire a bicicletei, vă vom arăta cum se face!

Echipa Velo Melo

NOTĂ:

Vă rugăm să vă familiarizați cu această descriere, pentru a vă asigura că structura worksopului se va potrivi cerințelor dumneavoastră individuale înainte de înregistrare.

Cât costa? 280 lei

Ce include? Workshopul individual, goodies pack: sticker set, o leră de măsurat uzura lanț și o soluție pentru întreținere transmisie.

Ce trebuie să faceți pentru a vă înscrie?
Programați o dată pe site-ul nostru, începând cu data de 7 noiembrie. Vă rugăm să precizați în ce limbă doriți să susținem workshopul. RO/HU
După răspunsul nostru de confirmare, trimiteți o poză cu bicicleta sau modelul bicicletei.
Notați în calendar ziua workshopului
De achitat se poate în avans sau la fața locului.