Pick up and Delivery

Bicicleta dvs. este stricată și nu mai poate fi mișcată? Roțile sunt blocate sau aveți alte probleme tehnice? Sau pur și simplu nu vă permite timpul să vă deplasați la un atelier cu bicicleta?

În asemnea situații de urgență, vă oferim un serviciu de ridicare pentru biciclete defecte pe o rază de 10 km. Putem transporta până la 4 biciclete simultan pe un suport performant THULE, ca și rezultat, putem ridica parcul de biciclete al familiei dvs. dintr-o singură deplasare. Tariful pentru cheltuieli este de 20 lei/livrare. Acesta încasăm în funcție de lucrările de reparație.
Distanța maximă a ridicării în afara orașului este de 20 km și se taxează cu 40 lei.

Acest serviciu poate fi rezervat în termen de o oră sau o zi, în cadrul programului nostru de lucru in zilele lucrătoare de la ora 9:00, cu înregistrare în ziua precedentă.

În cazuri speciale, de exemplu, dacă ați căzut undeva în afara orașului, și aveți probleme tehnice care să nu permită continuarea deplasării dumneavoastre și / sau nu poate fi organizat nici un alt ajutor, sunați-ne: atâta timp cât putem rezolva acest lucru în programul nostru zilnic, vă vom ajuta în cel mai scurt timp posibil.

Astfel și alte întâlniri, rezervari, vă rugăm să aranjați telefonic.